söndag 27 januari 2013

sköna söndag

Har tänkt skriva nåt smart hela veckan men inte haft tid. Så när man plötsligt har tid, har man inget att skriva om. Var tog inspirationen vägen?

Vet i fan.

Nåt ska jag iaf säga om skidåkning! I jul fick jag av tomten Lars ett par längre stavar och om det är tack vare dem eller tack vare ett plötsligt teknikframsteg kan man aldrig så noga veta. Men fortare går det! Sånt är trevligt. Får väl erkänna också att poletten till slut föll ner vad gäller stakning med frånskjut. På riktigt har jag tänkt att den där lilla benfjutten var mest för syns skull.. Ja så är det med mig. Lite småtrög. :-)

Igår åkte vi i Ågesta. Där fanns en fantastiskt fin skogsslinga! Och ett långt golfbanespår. Enda felet med Ågesta är att man behöver bil för att ta sig dit. Jaja. Man får vara glad för det man har. Det finns ju spår i princip utanför porten här, de är bara i lite risigt skick.

Avslutar med en bild från brorsans födelsedag. Tror detta överraskningsparty kommer hålla status som Årets Fest ett bra tag. Kanske rent av hela året?

Ha det gôtt!

..höften får den rätta darren när det rungar i gitarren...

2 kommentarer:

Unknown sa...

...och sen klagar han på ont i knät. Vicket smartskaft! Vem som helst ser att vinkeln på den där knäleden är en helt annan än vad naprapaten rekommenderat...

s-kils sa...

undra på att rehab tar tid..