söndag 5 augusti 2012

olympiske leker

Det är kul med OS! Man blir imponerad av alla prestationer. Svenska triathleten, inte minst. Jag funderade över hur snabbt den där sista springmilen kan gå egentligen, 40minuter kanske? Man måste ju vara helt slut efter både simning och cykling.. Nähä, 33! Wow! Det är ju faktiskt bara tre minuter långsammare än Dibaba, som vann de 10 000metrarna på bana dagen innan. Värt!

snabb tjej, Lisa Nordén

Ja det är kul och bra underhållning, särskilt när man själv kravlar runt i soffan som ett kolli. I fredags var jag på nämligen på ett athleticspass och träningsvärken därefter är grym; hela kroppen som ett blåmärke. Men det är ju kul! Och skönt med träningsvärk istället för vanlig värk i häck och skitben. Jag kan verkligen rekommendera ett besök BIM för alla som vill kötta på (för att använda Lenas uttryck) och ta ut sig ordentligt. 

Men nu är det en annan dag och jag och skitbenen ska ut och rasta oss i skogen. Ett varv runt Källtorpssjön tror jag på! Lars säger alltid att det ligger näckande gubbar däruppe på klipporna men för mig har de minsann aldrig visat sig. Kanske idag?



2 kommentarer:

Viktor Winterglöd sa...

Visst är hon grym Lisa! 33 min på milen efter hård cykling är bara sjukt.

Träffade du Näcken idag? Lars ut ur duschen räknas inte.

s-kils sa...

inte en enda Näck! bedrövligt.