söndag 17 juni 2012

marängjävel

Ja det är fullt upp. Kalas för tonåringar två. Tacos och marängtårtor, till tretti - det blir mycket att handla, mycket att stöka med. Ugnen har marängat nätterna igenom. Men jodå, nu är det klart. Det blev bra, var trevligt. Tror ungdomarna blev nöjda.

Fast marängen gör sig fortfarande påmind. Jag åt för mycket. Marängcitrongräddejordgubb. Och så, pricken över i; skjutsen till pendeln, strax efter tårtan. Krokig bygdeväg i hög fart, i baksätet på en gammal snutbil (Kilsk benämning på automatväxlad 240). Jag var alldeles kallsvettig. Men intalade mig själv, det går bra det går bra, snart framme.. ned med rutan, luft, frisk luft, stirra fram på vägen, det går bra det går bra.. Det gick bra. Men jag mår fortfarande illa.

Nå.

Sista arbetsdagarna innan sommaren, tre stycken. Börjar med mötesdag imorgon. Möten suger. Det är så svårt att sitta stilla! Men imorn blir det med trevliga avbrott, så det ska nog funka. En kollega ska firas av; några av oss ska göra ett litet framträdande. Men schhh.. säg det inte högt!

Apropå framträdanden så var det en av småtjejerna på jobbet som sa, Sofia, du borde bli gitarrist! med betoning på G. Och så funderade hon lite. Eller clown! Right on! Barn är rara.

Nu läggdags. Och imorn bitti, då är illamåendet borta!

Inga kommentarer: