onsdag 22 februari 2012

gammalt och nytt


Eftersom det inte händer så mycket spännande just nu och mitt springande går skitdåligt så kommer dagens inlägg handla om cyklar.

Det är nämligen så att mina eco-riding days are over! Jag har en ny kompis - SCOTTi.

Gamla Rex hade gjort sitt för längesen men jag drog på det i det längsta. Cyklar är dyrt ju. Plus att jag är sentimental. Vi har ju haft massa trevliga mil ihop! En gång nattrullade vi mellan Umeå och Husum, t ex. För att inte tala om alla pendlarturer mellan Varberg och Tvååker. Mellan Flogned och Åmot. Mellan Hammarbyhöjden och Kungsholmen.

Men formen har försämrats sista åren och nu var det inte mycket kvar att be för. Hela vintern har trampats med hoppväxlar och bara frambroms (opålitlig), så gissa om det är skönt nu. Man kan rycka över Västerbron, stå och trampa, bromsa i sista stund! Sån lyx. Cykla mjukt och planerat är inte så värst kul.



Men se så hon sunkat till sig efter bara ett par dar i förrådet! Skitig och dan. Står på sock, både bak och fram. Uscha!

NU TV.

lördag 11 februari 2012

heja Sverige!

Tänk att det skulle bli en svennebanan som satte super Dario på plats! Trodde man väl aldrig. Men så underhållande, dagens tremil! Visst tyckte jag synd om Dario, aldrig har han väl setts så desperat diagonalande förr.. men vad fan. Han vinner ju alltid annars! Nu har man en ny favorit; Johan Olsson, eller, Johan Bonnen Olsson, som jag kallar honom.



Han har en blogg med, ihop med sin skidande sambo/fästmö/fru: www.annajohan.se

Jahapp. Jag har också provat skidorna denna veckan, en gång. Skönt! Men rätt trögt. Och dåliga spår. Men imorn kanske vi tar oss till lite bättre spår?

Tjing!