tisdag 14 juli 2009

jag = klassisk

Kalla fötter, skrev jag om sist. Och det stämde ju precis! Med femtongradigt vatten och tolvgradig luft, så var det inte konstigt alls. Jag hade visserligen smort in med vaselin; vitt, på händer och armar och fötter och ben. Det hjälpte nog, lite, för händerna, i varje fall. Fötterna, däremot, konstigt vitbleka och helt bortdomnade, en lång stund efter. Det var som att gå på träben, eller träfötter! Jag gick ändå, förstås, tills jag snubblade och ramlade pladask, i duschtältet. Smidigt! Flera tanter rusade till undsättning, fast jag snabbade mig upp så klart och låtsades som inget. :-) Sedan skallrade jag tänder så illa att det blev förtur i duschkön. Tanter är snälla!

However. Kompis Fia smsade idag; gôtt Fia, är du klassisk nu?. Och det stämmer ju. Akta er, snart kommer jag i pikettröja med En Svensk Klassiker-emblem.. Väska med emblem.. Klassikerfleece...
Eller inte!

Ser det inte inbjudande ut, så säg?

fredag 3 juli 2009

sommartid

Jag hinner inte skriva nuförtiden, ni kan säkert ana varför. Jag har besök, av sommarkillar tre.. och varje minut är späckad! Det är härligt, upptaget, full rulle, just the way I like it.. men visst blir man trött med. Familjesemester - moi?! :-)

Visst låter det konstigt, det tycker ju jag med. Men, det funkar, och faktum är att det är riktigt roligt! Men ännu roligare, det blir det sedan, i Alperna. När det är jag och L, bara vi. Semester, på riktigt!

För övrigt så går mitt sista klassikermoment av stapeln nu på söndag. Simning, i Vanån och Västerdalälven, eller vad de nu heter. Simningen har jag inte tänkt så mycket på innan, det är ju ett så futtigt litet moment jämfört med de andra grejerna.. och knappt har jag övat något heller. Men nu börjar jag få kalla fötter - tre km, så långt har jag aldrig simmat!

Well. Det får gå. Tiden bryr jag mig inte om, jag är ju ingen simmare.. Bara jag kommer fram! Men det är svårt i vatten, på något vis, svårt att utnyttja sin kondis när man inte har tekniken.
Fast nu måste jag göra nytta. Hej!