onsdag 24 september 2008

just wonderful

Men jodå, det är rätt så bra, det är det.

Jag skiter i mattefröken och jag skiter i simfröken (yet another stalker). Just nu måste jag bara koncentrera mig. På att Springa och på att Leva.

På lördag är det Lidingöloppet, och då ska vi springa. Både jag och C och finL, och kanske tiotusen andra. De andra vännerna startar i snabba grupper medan jag ska böka bland fotfolket, men jodå, det passar väl mig. Jag har ju bara ett mål, ett litet ett. Under tre timmar.

Sedan Lever vi, fredag, lördag, söndag. Och alla andra dagar! Lever och är glada!

Och nu vill jag egentligen länka fina Life is Wonderful men hittar bara skräpiga liveversioner. Så ni får något annat, smått söndersjunget, kanske. Men om ni inte hört dessa norrmän förr, så lyssna; ta in, förundras och lär. Dessa klockrena röster, dessa glesa tänder! Jag är fascinerad!
http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

God natt!

tisdag 16 september 2008

lazee

Någon vill sätta dit mig, eller, i alla fall, ge dåligt samvete. Och vad ska man säga, det har lyckats - big time! Plötsligt är hon bara där, överallt; på tåget, vid övergångsstället, i mataffären..

Mattefröken!

Nog visste jag att lektionerna börjat igen när jag var på semester. Och nog tänkte jag väl gå dit så snart jag var tillbaka.. Nog var det väl så. Eller? Jodå, nog var det väl så. Men istället för att masa mig dit har mattetankarna masats allt längre bak i hjärnan, och de senaste veckorna faktiskt nästan förintats. Tills nu då! Jävla fan.

Hon ger mig samvete, tanten! Dåligt samvete!

Jag måste göra något åt det här; typ gå på en lektion. Kanske redan nästa tisdag!
.

Apropå matte och nästa tisdag så säger enkel huvudräkning att det då bara är fyra dar kvar till Lidingöloppet! Är inte det skrämmande, så säg? Samtidigt tjusande. Det hade man inte trott, inte för ett halvår, eller ens tre månader, sedan!

Men, faktiskt, jag kommer att orka! I helgen provsprang vi distansen, jag och Fia, och det var ju helt överkomligt om det bara inte gått så förbenat långsamt. Nu hade vi ju varandras sällskap och det var jättebra och jättetrevligt.. En sjukt social runda! Men fan ta om jag ska lubba runt och vara social nästa helg, nej, glöm det. Jag tänker vägra springa mer än tre timmar, så är det bara!

Men nu måste jag sova. Först ska jag bara lägga in en gladiolus, för nu vet jag hur en sådan ser ut. Varsågod!


torsdag 11 september 2008

smile

Ikväll är det Amy McD som får mig att le!


Och jag vill ägna henne lite särskilt åt snyggL. Ja, det vill jag!

Och ni då? Sitt inte där och stirra!

.
I helgen ska jag hälsa på SmX, min kära vän. Hon har pool, säger hon. Fast först ska vi springa, skitlångt. Pust!
.
TJENA HEJ! Och gonatt.

söndag 7 september 2008

the itch

Jag skulle laga en punka ikväll. Platsen kunde inte varit bättre vald - vid södra fästningshörnan, med orange solnedgång i speglande hav. Så där stod jag och blickade ut över Kattegatt; lite casual sådär, oljiga händerna en fin kontrast till vit blus och ljusa jeansen. Skruva av, byta slang. skruva på, pumpa upp.. givetvis med en avmätt glo ni bara, här står en tjej som kan-blick till passerande flanörer. Precis som om det är nåt jag gör varje dag, lagar punkteringar. Hrm.

Knappt hann jag sedan upp på cykeln innan ett skrap-skrap-skrap gav sig till känna. Och nu förstår jag att det inte räcker med att kunna byta slang. Riktning! Hjuljävelriktning!

Men hur?

Kanske jag kan få en uppenbarelse om det i nattens drömmar. För nu måste jag sova!

Först ska jag bara försöka göra mig av med allt kli! Myggbett, utslag.. och så något annat, som jag inte kan sätta fingret på. Jag vet bara att det har med en viss person att göra! I think I need to make a call.

Natti!